Ziemas riepas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Auto rezerves daļas, bremžu daļas, auto ķīmija, riepas , eļļa, akumulatori, stikli, spoguļi., Riepas , stikli, blīves, stūres un piekares daļas, filtri, bremžu sistēmas daļas, motoru daļas, troses

BKL, SIA

Brīvības 2b, Balvi, Balvu nov. LV-4501
, Lauksaimniecības riepas Balvos., Ziemas riepas , vasaras riepas , vissezonas riepas . Riepu tirdzniecība. Visa veida akumulatori.
ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
regulēšana, piekares remonts, auto elektriķis, auto riepu serviss, riepu montāža, riepu maiņa, vasaras riepas , , ziemas riepas , vissezonas riepas , riepu montāža un balansēšana, riepu un disku tirdzniecība, remonts

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Lauksaimniecības tehnika, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība traktortehnikas tirdzniecība, lopkopības tehnikas tirdzniecība komunālās tehnikas tirdzniecība, jauna lauksaimniecības tehnika lietota lauksaimniecības tehnika, meža tehnika, dārza tehnika, dārzkopības tehnika, vides kopšanas tehnika, grābekļi, kombaini, arkli,

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Virsbūves krāsošana, remonts. VOLVO serviss. VOLVO, autoserviss Rīga, auto remonts. auto rezerves daļas. Volvo lietotas rezerves daļas. Lietotas auto rezerves daļas. Volvo auto serviss. Volvo automašīnu remonts. Volvo remonts. VOLVO rezerves daļas. Volvo serviss Rīgā, VOLVO autoserviss. Volvo diagnostika. Jaunas VOLVO rezerves daļas.

Autocentrs 1A, SIA, Autoserviss

Zāļu 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
automašīnu pārkrāsošana, autoserviss, TA, auto sagatavošana tehniskajai apskatei, auto sagatavošana TA, auto riepas , , ziemas riepas , vasaras riepas , riepu montāža, riepu montāža Valmiera, riepas Valmiera, riepu balansēšana

Aizezere, SIA

Saules 56a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Vasaras riepas . Ziemas riepas . Jaunu riepu tirdzniecība Good Year, Hankook, Sava.

REM sport, autoevakuācija

Cempu 8a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Auto evakuators ar nolaižamu platformu un manipulatoru. Evakuators ar manipulatoru. Auto krāna pakalpojumi. Autoevakuators, tehniskā palīdzība Valmierā, Vidzemē. Auto SOS. Autoserviss, autoremonts Valmierā. Riepu maiņa, ziemas riepas Valmierā. Motoru kārbu remonts Valmierā. Kravu pārvadājumi. Rem SPORT.

AMBO, SIA, Autoserviss

Profesionāls autoserviss Ogrē!
Vidzemes 4c, Ogre, Ogres nov., LV-5001
AMBO autoservisa pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, auto apkope ✓ Savirzes regulēšana ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Dzinēju, motoru, motora, dīzeļdzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude, bremžu stends ✓ Autoelektroiekārtu diagnostika ✓ Auto ātrumkārbu eļļas maiņa ar specializētu iekārtu

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Autoevakuators LS Transports, SIA

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Autoserviss  Par uzņēmumu:

"LS transports", SIA pamatnodarbošanās ir auto evakuatora pakalpojumi 24/7 Valmierā, Vidzemē, Latvijā. Autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa. Auto SOS. Transporta pakalpojumi. Autoservisa pakalpojumi Valmierā.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

Medeo, SIA, auto veikals, autoserviss

Druvas 4d, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājumā:: ✓ Riepas ✓ Ziemas ✓ Vasaras ✓ Sporta ✓ Moto riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Autobusu riepas ✓ Militārās tehnikas riepas ✓ Lauksaimniecības tehnikas riepas ✓ Kameras ✓ Meža tehnikas riepas ✓ Industriālās tehnikas riepas ✓ Diski ✓ Disku aksesuāri ✓ Disku pielaikošana ✓ Disku remonts ✓ Akumulatori ✓ Akumulatoru piederumi ✓ Eļļas ✓ Champion ✓ Comma ✓ Tuning

Medeo, SIA, Auto rezerves daļu veikals

Rīgas 13, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājam:: ✓ Riepas ✓ Diski ✓ Akumulatori ✓ Eļļas ✓ Tuning Par mums::

Mūsu riepu centri piedāvā visplašāko riepu klāstu, lietos diskus, akumulatorus un eļļas, kā arī citu produkciju no lielākās noliktavas Baltijā. Sortimentā ir vairāk nekā 10 000 dažādu artikulu riepas, vairāk nekā 300 disku veidi ar dažādu dizainu.

24auto.lv, Auto ķīmiskā tīrīšana, pulēšana, stiklu tonēšana Liepājā

Krūmu 11/13, Liepāja LV-3405
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Aizsargplēve PPF ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Auto pulēšana ✓ Auto tonēšana ✓ Stikla pakešu tonēšana ✓ Automašīnu mazgāšana ✓ Autoserviss; ✓ Auto mazgāšana ar rokām; ✓ Auto ķīmiskā tīrīšana; ✓ Lukturu pulēšana; ✓ Riepu montāža; ✓ Transportlīdzekļa virsbūves un salona detaļu aplīmēšana; ✓ Pēc pasūtījuma pārklājam logus birojos ar dizaineru plēvēm.

JKR Autocentrs, SIA

Gaides 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

JKR Autocentrs piedāvā:

✓ Auto diagnostiku; ✓ Dzinēja, piekares un bremžu remonts; ✓ Apkopes; Savirzes regulēšana; ✓ Riepu montāža un balansēšana; ✓ Rezerves daļu mazumtirdzniecība; ✓ Metināšana.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!